Edirne Golden Cup ORL

Edirne Golden Cup ORL

Edirne Golden Cup ORL

Antalya’dan yaptığım seyahatin ilk rotası İstanbul’du. Geç saatlerde İstanbul Sabiha Gökçen’ e indim . Ertesi gün Topkapı sarayı ve Eminönü turumun ardından bu sefer rotayı Edirne’ye kırdım.

Edirne otogarında beni İSMAİL FIRTINA karşıladı. 4 derneğin düzenlemiş olduğu kupa törenine beraber gittik. Etkinlik daha ilk dakikalardan beni etkisi altına almayı başarmıştı. Güzel bir yemeğin ardından orkestra ve müzik geceyi şenlendirdi. Gece, müzik ve eğlenceyle devam ederken Edirne’deki ilk gecemi CESUR PAKARDA abinin bana ayarladığı oteldeki odamda noktaladım.

İkinci gün ise yarışın olduğu ve benim en çok etkilendiğim gündü. Güzel bir kahvaltının ardından Cesur abinin çiftliğine gittik. Edirne Golden Arenada da çok misafirperver bir ağırlama beni bekliyordu. Gelen tüm misafirlerin kolombodrum'da ücretsiz yemek içecek limitsiz ikramlar vardı. Yalnız çiftlikte sadece ben yoktum. Bir sürü katılımcı da benim gibi bu yarışa katılmıştı. Herkesin gözündeki heyecanı ve kimin kazanacağının merakını görmek mümkündü.  Özellikle şunu da belirtmeden edemeyeceğim; etrafın tertemiz çimlerle kaplı , kümeslerin içerisi de hijyenikti. Bilirsiniz kümesin temiz olduğunu görüntüden ziyade kokudan anlarsınız. Kümeslerdeki o kokundan bile hijyeni hissettim.  Olması gereken hijyen kurallarının kümeslerde uygulanıyor olmasına çok sevindim. Buradan da tekrar tebrik ediyorum.

Gelelim en heyecanlı olan ana: Final kısmı . Birinci olan kuş açık ara farkla kazandı. O anın bu kadar heyecanlı bir bekleyiş olduğunu yaşamadan bilemezmiş insan. Öyle ki ertesi gün bile etrafıma yarışın heyecanıyla finali anlatıyordum. 

Bu kadar yolu aşıp gelmiş biri olarak inanılmaz eğlendiğim iki gün geçirmek bana çok iyi geldi. Her şey için tekrar Teşekkürler . 
( GUVTR.COM-EMRE)

Son Eklenen Bloglar

Edirne Golden Cup ORL
Edirne Golden Cup ORL

Son Eklenen Haberler